Blomster fra Sorø

Sig det med blomster fra Sorø
Hos Acacia Blomster i Sorø finder du planter til både ude og inde, til de rigtige priser. Butikken byder på afskårede blomster i hele farveskalaen.

Du kan også finde færdigbundede buketter og pottede planter – sortimentet skifter hyppigt, og der er altid noget nyt, som matcher årstiden eller højtiden. Til påske og jul er Acacia Blomster i Sorø et af de steder soranerne kommer for at hente inspiration til boligen eller kontoret. Når konfirmanden eller studenten skal fejres, er Acacia Blomster stedet af finde både gaven og bordpynten.

Bag disken kan man fornemme travlheden i rummet, hvor de faglærte blomsterdekoratører binder buketter og designer dekorationer, som leveres i Sorø og omegn.

Bestil din buket
Bestilling af buketter er altid en god ide, uanset om du skal bruge en bårebuket eller en brudebuket. Acacia Blomster i Sorø leverer hele paletten fra de fineste værtindegaver til forskønnelser af din reception.

Såvel privatkunder som firmakunder får blomster af den bedste kvalitet. Firmakunder bestiller plantearrangementer samt dekorationer til større begivenheder – messer, fester, jubilæer m.m. Du kan også sende personalets fødselsdage på en kalender og forkæle dem med en buket på dagen.

Julestjerner og vibeæg
Acacia Blomster i Sorø byder også på vin og chokolade samt andre gaver, der ikke bliver byttet. Her er nøje udvalgte delikatesser som specialøl, karameller, lakrids såvel som stilsikker decor til indretning af hjemmet, kontoret eller haven.

I november myldrer butikken med julenisser og julestjerner, så kunderne kan blive klar til 1. advent. Her er meget at hente, både for dem, der vil kreere deres egen adventskrans eller skaffe den fiks og færdig. Til påske bugner butikken på Alleen af æg – chokoladeæg, ja, men så sandelig også vibeæg, for spidskompetencen hos butikken i Sorø er og vil altid være blomster.

Butikkens historie
Acacia Blomster har “altid” været en del af bymidten i Sorø. I 2010 købte Jesper Jensen og Lone Rasmussen forretningen, og siden da har Lone drevet butikken.

Jesper Jensen har boet mange år i Sorø, men Lone Rasmussen kommer fra hovedstaden, hvor hun bestyrede en blomsterforretning i 13 år. Lone havde dels en ambition om at få foden under eget bord, dels at kunne arbejde i den by, hvor hun bor, så da Gitte Korsgaard satte Acacia Blomster til salg, var det en drøm, der gik i opfyldelse.

Forretningen der blev grundlagt af Otto Christiansen i 1954 er en institution i Sorø, og Lone Rasmussen – den tredje ejer – fører Acacia Blomster videre i ånden fra de gode gamle dage med fokus på udsøgt kvalitet og kundeservice.